Η Χρυσούλα Διαβάτη είναι μια από τις ηθοποιούς που εκφράζει τη γνώμη της με πάθος. Χθες βράδυ βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Alpha για τις Εκλογές 2019 και εξέφρασε τη δική της άποψη για τα όσα διαδραματίζονται στην χώρα.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, ο συντονιστής της εκπομπής Αντώνης Σρόιτερ απευθυνόμενος στην ηθοποιό, αναφέρθηκε στον Αλέξη Τσίπρα: «Κυρία Διαβάτη, γκουγκλάρω Χρυσούλα Διαβάτη για να προετοιμαστώ και βλέπω στην αρχή ενθουσιώδης δηλώσεις για τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα».

Η Χρυσούλα Διαβάτη φανερά ξαφνιασμένη, του είπε πως δεν ισχύουν τα όσα είπε: «Έλα καλέ; Πού τις είδατε; Για όνομα του Θεού! Καμία καλή διάθεση! Εγώ είμαι τελείως από το άλλο άκρο και το ξέρετε πολύ καλά, δεν υπάρχει πια άλλη υπομονή. Εγώ δεν βλέπω ούτε καμία πρόοδο, ούτε καμία ανάπτυξη.

Δεν ξέρω αν είμαι χαζή ή αν δεν βλέπω καλά. Ξεκινάς φτωχός, με όνειρα, δουλεύεις, αγωνίζεσαι επάξια χωρίς να είσαι προσκολλημένος σε κόμματα, προκόβεις και πεθαίνεις φτωχός. Εγώ αυτό κατάλαβα κι εκεί φτάσαμε. Υπάρχει μια απαξίωση για όλους τους ανθρώπους κι αυτό εμένα με ενοχλεί πάρα πολύ. Δεν μπορεί να μη λαμβάνεις υπόψιν σου τον λαό, τους ανθρώπους, τη γνώμη σου, να είσαι τόσο καβαλημένος».

Δείτε το σχετικό βίντεο

https://youtu.be/okBNNpQVjzA