Άναψαν τα… αίματα στην εκπομπή του Mega «LIVE NEWS» ανάμεσα στον Νίκο Ευαγγελάτο και τον πρόεδρο του ΕΟΦ Δημήτρη Φιλίππου με αφορμή το θέμα με το ματζούνι που υπόσχεται ότι θεραπεύει τον κορονοϊό και τον καρκίνο.

Σύμφωνα με το Mega, η εκπομπή διερευνά την υπόθεση, είχε προσπαθήσει να επικοινωνήσει με τον ΕΟΦ τηλεφωνικά και μέσω email, χωρίς να πάρει απάντηση.

Χρυσές δουλειές κάνουν οι αρνητές! Επιτήδειοι πωλούν βότανα ως θεραπεία για τον κορωνοϊο

Ο πρόεδρος του ΕΟΦ, κ. Δημήτρης Φιλίππου, βγήκε στον αέρα της εκπομπής προκειμένου να ξεκαθαρίσει το ζήτημα.

«Ήθελα να παρέμβω επειδή δεν μου άρεσαν ορισμένα πράγματα, να ξεκινήσουμε από εκεί. Όπως εσείς τα είπατε να εκφράσω κι εγώ την γνώμη μου. Δεν μου αρέσει το αφοριστικό και χωρίς στοιχεία και θα εξηγήσω αμέσως τι εννοώ. Και θα παρακαλέσω εφεξής να είστε κι εσείς προσεκτικός στις εκφράσεις σας για έναν οργανισμό ο οποίος τραβάει πολύ μεγάλο ζόρι αυτή την περίοδο και έχει πάρα πολλές εκκρεμότητες.. », δήλωσε, με τους τόνους να ανεβαίνουν επικίνδυνα.

«Θέλετε πριν μου κάνετε υποδείξεις να πείτε αυτό που θέλετε γιατί ξέρετε δεν έχουμε άπειρο χρόνο. Πείτε αυτό που θέλετε και θα πάρετε και την απάντηση μετά», του απάντησε ο Νίκος Ευαγγελάτος.

Ακολούθησε ο εξής διάλογος: