Ενημερωθείτε για τις τελευταίες εξελίξεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Μέμος Μπεγνής: «Είναι ξεφτίλα να παίρνω τα ίδια χρήματα με κάποιον που ξεκίνησε τώρα»

Ο Μέμος Μπεγνής μιλά για όλα. Όπως και άλλοι συνάδελφοί του έτσι και εκείνος, τα τελευταία χρόνια έχει βάλει νερό στο κρασί του,.
-Σε ποιες περιπτώσεις βάζεις «νερό στο κρασί σου»;
«Ήδη έχουμε ρίξει τον πήχη. Οι μισθοί που παίρνουμε πια, χωρίς να είναι χαμηλοί, δεν είναι οι μισθοί που παίρναμε τη δεκαετία 2000-2010, που ήταν οι καλές εποχές. Έχουνε πέσει τα πάντα, οπότε «νερό στο κρασί» μας, ούτως ή άλλως, θα ρίξουμε, γιατί πρέπει να υπάρχουμε στο χώρο και να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Απλά, η πτώση που θα κάνουμε να μην είναι κατακόρυφη, να είναι αξιοπρεπής, γιατί ο καθένας από εμάς στο χώρο έχει χτίσει ένα όνομα, μια φήμη, έχει δουλέψει σαν το σκυλί. Είμαι στο χώρο 20 χρόνια και είναι ξεφτίλα άμα δεχτώ να δουλεύω και να παίρνω τα ίδια χρήματα με κάποιον που ξεκίνησε τώρα, δεν γίνεται αυτό. Έχουν χαθεί όλες οι ισορροπίες και ο σεβασμός. «Νερό στο κρασί» μου βάζω τόσο όσο μπορώ να είμαι αξιοπρεπής» τόνισε στο Λοιπόν.
Πηγή:gossip-tv.gr

Total
0
Shares
Related Posts
Read More

Θοδωρής Ιακωβίδης: “Είναι λυπηρό να ντρέπεσαι να πας στον φυσιοθεραπευτή γιατί δεν σου παίρνει λεφτά…”

Ο Θοδωρής Ιακωβίδης ήταν ο μοναδικός εκπρόσωπος της ελληνικής άρσης βαρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Η συμμετοχή του στο…