Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πόσες χρήσεις μπορεί να έχει το baby oil; Αυτό το «πολυεργαλείο» είναι πραγματικά χρήσιμο σε κάθε σπίτι, είτε υπάρχει μωρό, είτε όχι… Ανακαλύψτε τη χρηστικότητα του και επωφεληθείτε από αυτό!

Ξεσκονίζει ξύλινες επιφάνειες

Μπορείτε να βάλετε λίγες σταγόνες πάνω σε ένα πανί και να ξεσκονίσετε όλες τις ξύλινες επιφάνειες του σπιτιού σας, από τραπέζια μέχρι μικρά διακοσμητικά. Επίσης μπορείτε να ρίξετε μερικές σταγόνες και πάνω στην παρκετέζα ή σε απλή πάνινη σκούπα, για να σκουπίσετε και να ανανεώσετε το ξύλινο δάπεδό σας.

Αφαιρεί το μακιγιάζ

Μπορεί να σας φαίνεται περίεργο, αλλά το baby oil είναι από τους καλύτερους τρόπους να αφαιρέσετε το μακιγιάζ σας. Μαλακώνει τις βλεφαρίδες και ενδείκνυται για την αφαίρεση μάσκαρα, ενώ είναι ιδανικό για ξηρό δέρμα καθώς αφήνει το δέρμα σας extra ενυδατωμένο και μαλακό.

Αφαιρεί το χρώμα από το δέρμα

Σε όλους μας έχει τύχει να βάψουμε μόνοι μας έναν τοίχο στο σπίτι και να διαπιστώσουμε ότι έχουν μείνει πάνω μας απομεινάρια χρώματος που δεν βγαίνουν με το νερό και το σαπούνι. Ρίχνετε μία μικρή ποσότητα baby oil στο δέρμα ή στα μαλλιά που έχουν λερωθεί και το αφήνετε μερικά λεπτά. Το βοηθάει να μαλακώσει, και έτσι βγαίνει πιο εύκολα.

Ξεκολλάει τα επίμονα αυτοκόλλητα

Όλα αυτά τα μπουκάλια που σας αρέσουν και θέλετε να κρατήσετε, συνήθως σας παιδεύουν μέχρι να βγάλετε τα αυτοκόλλητα από πάνω τους. Μπορείτε να τα βυθίσετε σε ζεστό νερό με σαπούνι μέχρι να μουλιάσει η κόλλα, ή αν δεν μπορείτε να τα βάλετε στο νερό, χρησιμοποιήστε baby oil. Βάλτε μία μικρή ποσότητα πάνω στο αυτοκόλλητο, αφήστε το μερικά λεπτά και μετά τρίψτε με ένα πανί. Έτοιμο!