Πυρετωδώς για τη νέα σεζόν δουλεύουν τα επιτελεία των εκπομπών και των καναλιών.

Η Φαίη Σκορδά είναι ένα από τα πρόσωπα που θα συνεχίσουμε να βλέπουμε στις οθόνες μας και τη νέα χρόνια. Η δημοφιλής παρουσιάστρια από τη Θεσσαλονίκη ανανέωσε το συμβόλαιό της με τον σταθμό για άλλα τρία χρόνια.

Η ξανθιά παρουσιάστρια ετοιμάζεται για την έβδομη σεζόν της στο κανάλι του Αμαρουσίου. Φυσικά η εκπομπή θα παρουσιαστεί αλλαγμένη όπως γίνεται άλλωστε κάθε χρόνο για να μην κουράζεται το τηλεοπτικό κοινό.

Σημειώνεται βέβαια ότι από την εκπομπή έχει αποχωρήσει η αρχισυντάκτρια Ελεάνα Τρυφίδου.

Η έμπειρη δημοσιογράφος μετακόμισε στον ΣΚΑΪ όπου και θα έχει την αρχισυνταξία της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα. Ο Γιώργος Πράτανος είναι ο αντικαταστάτης της στο πρωινό του ΑΝΤ1, δημοσιογράφος με σημαντική εμπειρία στον έντυπο τύπο.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μίλησε στο «TV Έθνος» και σημείωσε για όσα θα δούμε τη νέα σεζόν: «Του χρόνου η κάθε μέρα στο «Πρωινό» θα είναι διαφορετική. Κανένα «Πρωινό» δεν θα είναι ίδιο με αυτό της προηγούμενης μέρας. Όλη η ομάδα -που είναι από τις καλύτερες στην τηλεόραση- θέλουμε να ανανεωθούμε. Όχι να αλλάξουμε, γιατί έχει χτιστεί και μια σχέση εμπιστοσύνης, ειδικά της Φαίης με τις γυναίκες. Δεν θα αλλάξει η βασική δομή του «Πρωινού».