Αβραμόπουλος: «Τα καθάρματα που έστησαν τη σκευωρία θα βρεθούν στο εδώλιο»

Ανοικτός σε κάθε έρευνα σε ό,τι αφορά τον ίδιο και τους συνεργάτες του για την υπόθεση της Novartis δήλωσε ο πρώην υπουργός, νυν Ευρωπαίος Επίτροπος Μετανάστευσης, Δημήτρης Αβραμόπουλος μιλώντας στην εκπομπή «Ιστορίες» του ΣΚΑΙ.
«Ξεκάθαρα λέω πως σε ό,τι με αφορά, πρώτος εγώ ζητώ να ερευνηθεί σε βάθος οτιδήποτε αφορά στην προσωπική και στην πολιτική μου ζωή», τόνισε ο κ. Αβραμόπουλος.
Ερωτηθείς για τους συνεργάτες του, απάντησε: «Ας τους ψάξουν λοιπόν. Ας τους ερευνήσουν. Και αν κάτι βρεθεί, στο εκτελεστικό απόσπασμα. Αλλά, κι αυτό σας το λέω με βάση και τις διαβεβαιώσεις που μου έχουν δώσει: Το θέμα μας δεν είναι εκεί. Εγώ πιστεύω ότι είναι καθ’ όλα εντάξει. Το πιστεύω. Γιατί αν δεν το πίστευα, δεν θα είχα συνεργάτες. Και δεν είχα δύο, είχα 102. Εκατόν δύο συνεργάτες έχω», επέμεινε και σημείωσε πως «έρευνα πρέπει να επεκταθεί παντού».
Αναφερόμενος στους προστατευόμενους μάρτυρες, υποστήριξε πως κάποιοι τους γνωρίζουν και πρέπει να αποκαλυφθεί η ταυτότητά τους και στους εμπλεκομένους.
«Σε κάποια στιγμή εκλήθησαν από τον ανακριτή κάποιοι από αυτούς που ήταν μπλεγμένοι στην ιστορία της Novartis. Μπήκαν μέσα ως μάρτυρες και βγήκαν -λυπάμαι που θα το πω- με κουκούλες. Για να καταγγείλουν πολιτικά πρόσωπα. Δεν το λέω εγώ. Το είπε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, είπε “τους πιάσαμε, τους πιέσαμε, τους ανακρίναμε, άρα τους ξέρουμε”. Αφού λοιπόν τους ξέρουμε, ας τους μάθουμε κι εμείς», είπε.

Total
0
Shares
Related Posts