Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις της Mirror σχετικά με την ερωτική ζωή του Βρετανού πρωθυπουργού και την παράνομη σχέση που φέρεται να διατηρούσε με επιχειρηματία αμερικανικής καταγωγής, το διάστημα που ήταν παντρεμένος με την Μαρίνα Γουίλερ.

Η 35χρονη Τζένιφερ Αρκιούρι, η οποία βρέθηκε πέρυσι στο επίκεντρο έρευνας εξαιτίας επιχορηγήσεων που έλαβε η επιχείρησή της το διάστημα που ο «εραστής» της, Μπόρις Τζόνσον, ήταν δήμαρχος του Λονδίνου, φέρνει στο φως πτυχές του παράνομου δεσμού, που κράτησε από το 2012 έως το 2016.

Σε σημερινό δημοσίευμα της Mirror, η Αρκιούρι περιγράφει πώς έκανε έρωτα με τον 56χρονο σήμερα πολιτικό στον καναπέ του σπιτιού του, όταν έλειπε η γυναίκα του, και πώς παραλίγο να τους «κάνει τσακωτούς». Η αφήγησή της για εκείνη την ημέρα του Μαρτίου του 2016 αποκαλύπτει ένα ευάλωτο πρόσωπο του Μπόρις Τζόνσον, που έδειχνε να την έχει ανάγκη και σε πνευματικό επίπεδο εκτός από σωματικό: «Συζητούσαμε κάποια από τα τελευταία κεφάλαια για το βιβλίο του. Μου είπε ότι έχει πάθει “συγγραφικό μπλοκάρισμα”, ότι πρέπει να βρει τι προσπαθεί να πει και ότι θέλει να ακούσω τι έγραψε. “Πραγματικά σε χρειάζομαι μωρό μου”, μου είπε. Στη συνέχεια αρχίσαμε να διαβάζουμε “Μακβέθ”, που ήταν κάτι σαν προκαταρκτικά για εμάς. Του είπα “ας προχωρήσουμε στο καλό κομμάτι”. Μου απάντησε “με ξετρελαίνει αυτό πάνω σου, που θες να περνάμε στο καλό κομμάτι”…».