Ενημερωθείτε για τις τελευταίες εξελίξεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Απίστευτες αποκαλύψεις για τον πατέρα του Μάικλ Τζάκσον! – Ευνούχισε τον γιο του με χημικά

Απίστευτες αποκαλύψεις έγιναν από τον τελευταίο γιατρό του Μάικλ Τζάκσον, Κόνραντ Μάρεϊ, λίγες μόνο ημέρες μετά τον θάνατο του πατέρα του, Τζο. Ο γιατρός που κρίθηκε ένοχος για τον θάνατο του βασιλιά της pop έλυσε τη σιωπή του και όπως γράφει η The Sun, αποκάλυψε πως ο Τζο Τζάκσον ευνούχισε τον γιο του, χρησιμοποιώντας χημικά, καθώς πίστευε πως έτσι θα διατηρούνταν λεπτή η φωνή του.
Η ιστοσελίδα The Blast δημοσίευσε μάλιστα video, όπου ο γιατρός μιλάει για τον χημικό ευνουχισμό που έκανε στον Μάικλ Τζάκσον, ο πατέρας του.
«Ο Τζο Τζάκσον ήταν για τα παιδιά του ένας από τους χειρότερους πατεράδες στην ιστορία. Η βαναυσότητα που έζησε ο Μάικλ στα χέρια του πατέρα του, κυρίως το γεγονός ότι τον υπέβαλε σε χημικό ευνουχισμό για να διατηρήσει τη φωνή του, δεν μπορεί να εκφραστεί με λόγια. Δεν θα ρίξω ούτε ένα δάκρυ για τον θάνατο αυτού του σκληρού και κακού ανθρώπου. Συνηθίζεται να λέγονται καλά λόγια όταν πεθαίνει κανείς, αλλά εγώ ελπίζω ότι ο Τζο Τζάκσον θα βρει λύτρωση στην κόλαση», ανέφερε ο Κόνραντ Μάρεϊ.
Η οικογένεια του Τζο Τζάκσον είναι, όπως φαίνεται, εξοργισμένη με τα όσα ανέφερε ο γιατρός και σκοπεύει να κινηθεί νομικά εναντίον του.

Total
1
Shares
Related Posts