Ενημερωθείτε για τις τελευταίες εξελίξεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Αναρτήσεις στο facebook αναφέρουν την εξαφάνιση του 12χρονου στην Γλυφάδα – Μόνο που το παιδί βρέθηκε 2,5 χρόνια πριν

Εμφανίστηκαν αναρτήσεις στο facebook που αναφέρουν την εξαφάνιση του 12χρονου στην Άνω Γλυφάδα. Μόνο που το παιδί βρέθηκε την ίδια μέρα που είχε χαθεί, 2,5 χρόνια πριν.

ΨΕΥΔΕΣ – ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΕΙΔΗΣΗΣ 

Το είδαμε στο kwloxaneio.gr
Όπως αναφέραμε παραπάνω το παιδί είχε βρεθεί την ίδια μέρα που χάθηκε, στις 22 Σεπτέμβρη 2015. Απλά η ξαναζεσταμένη ανακοίνωση χρησιμοποιείται για λόγους like-farming και για αύξηση της επισκεψιμότητας.
Οι διαχειριστές γνωρίζουν πως οι χρήστες του facebook θα κοινοποιήσουν το άρθρο τους χωρίς να ψάξουν αν είναι αλήθεια. Αλλά είναι πολύ εντυπωσιακό να μην διαγράφουν την ανάρτηση οι χρήστες, όταν μαθαίνουν πως η ανακοίνωση δεν ισχύει.

Είναι η ίδια σελίδα που πριν λίγους μήνες δημοσίευσε έρανο απάτη, με τα χρήματα να καταλήγουν στην τσέπη της διαχειρίστριας και όταν ξεσκεπάστηκαν απειλούσαν την οικογένεια, για να διαγράψουμε την ιστοσελίδα μας. Η υπόθεση αυτή έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης.
Το ίδιο παιδί ξαναψάχναμε και πέρυσι, αυτή τη φορά να κοινοποιεί η εφημερίδα «To Xωνί»

Όπως καταλάβατε δεν τους ενδιαφέρει αν πραγματικά χάθηκε κάποιο παιδί, οι κοινοποιήσεις είναι αυτές που τους ενδιαφέρουν.
Πηγή: ellinikahoaxes.gr

Total
0
Shares
Related Posts
Read More

Θοδωρής Ιακωβίδης: “Είναι λυπηρό να ντρέπεσαι να πας στον φυσιοθεραπευτή γιατί δεν σου παίρνει λεφτά…”

Ο Θοδωρής Ιακωβίδης ήταν ο μοναδικός εκπρόσωπος της ελληνικής άρσης βαρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Η συμμετοχή του στο…