Την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση μετά την αποχώρησή του από το Survivor πραγματοποίησε το μεσημέρι της Πέμπτης ο Αλέξης Παππάς, όμως δεν τα βρήκε πολύ εύκολα με συζητητή τον Νίκο Μουτσινά.

Ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε στο “Καλό Μεσημεράκι” και δέχθηκε μεταξύ άλλων την αυστηρή κριτική και τα σχόλια του παρουσιαστή για την παρουσία του στο reality επιβίωσης, αναφορικά με το πόσο χειριστικός ήταν με τους συμπαίκτες του, έναν χαρακτηρισμό που ο ίδιος αρνούνταν καθ’ όλη τη διάρκεια της κουβέντας τους.

Θέλοντας να ξεκαθαρίσει τη θέση του, παραδέχθηκε πως ορισμένες φορές ήταν καυστικός στα σχόλιά του και προσπαθούσε ειδικά στην αρχή του παιχνιδιού να ψυχαναλύσει τους παίκτες, υποδυόμενος ενδεχομένως έναν “ρόλο”, σε καμία περίπτωση όμως δεν ήταν χειριστικός, σχολιάζοντας πως το γεγονός ότι μπορεί να έβλεπε τα πράγματα από μια διαφορετική σκοπιά δεν σημαίνει ότι ήταν εκείνος η πηγή του κακού.

Είχα ένα ύφος καυστικό και αυτό μπορεί να επηρέασε τον κόσμο αρνητικά και όντως ορισμένες φορές ακολουθούσα και εγώ ένα “ρολάκι”, αλλά αναλόγως την περίπτωση. Αυτό όμως που βλέπατε εσείς δεν έχει καμία σχέση με αυτό που εγώ μπορούσα να είμαι τις υπόλοιπες 14 από τις 17 ώρες της ημέρας, αφού τις τρεις ώρες τις έκοβαν τα παιδιά, για να βγει ένα επεισόδιο” εξήγησε. Απαντώντας μάλιστα στις “κατηγορίες” του Νίκου Μουτσινά για το πόσο χειριστικός ήταν, ο ίδιος ανέφερε πως όλοι παίκτες, μηδενός εξαιρουμένου, ήταν και ο παίκτης αλλά και το πιόνι στη “σκακιέρα” του Survivor και σχολίασε πως εκ των υστέρων μπορεί να είχε και δίκιο για όσα έλεγε.

Δείτε την εμφάνιση του στον Νίκο Μουτσινά