Με μια αιχμηρή ανάρτηση στα social media θέλησε να απαντήσει ο Δήμος Βερύκιος στην έντονη φημολογία ότι “κόβεται” από το Happy Day.

Σε κείμενό του με τίτλο «Έβγαλε βρώμα η ιστορία ότι ξοφλήσαμε», ο δημοσιογράφος διαψεύδει τις “κακές γλώσσες” γράφοντας με έμφαση:

“Δεν μπορεί καθ όλη την σεζόν να καταγράφεις πρωτιές στα δυναμικά κοινά (εμπορικά) της τηλεθέασης & αντί για «Μπράβο» να διασπείρουν ψευδώς & ανωνύμως ότι κόβεσαι!”.

Η πλήρης ανάρτηση του:

“Κακά τα ψέματα. Όταν κάνεις τηλεόραση είσαι «όμηρος» της τηλεθέασης. Προσωπικά «Δόξα το Θεό» δεν έχω παράπονο. Καθημερινά εισπράττω την αποδοχή των τηλεθεατών και στα …νούμερα. Ωστόσο χτες (5/3/20) ήταν μια ξεχωριστή μέρα για το Happy Day. Το πρωινό ενημερωτικό δεκαπεντάλεπτο του Happy Day( 9 με 9.15´) σε ΟΛΑ -μα ΟΛΑ- τα τηλεοπτικά κοινά κέρδισε τον ανταγωνισμό!

Είναι ιδιαίτερη η τιμή να σε εμπιστεύονται οι τηλεθεατές στα Μεγάλα Γεγονότα & μάλιστα στα Εθνικά Θέματα με τα οποία ασχολείσαι με επαγγελματική αφοσίωση 35 χρόνια.
Νιώθω την ανάγκη να σας ? διότι αυτές τις ουσιώδεις …λεπτομέρειες δεν τις πιάνουν τα «ραντάρ» του τηλεοπτικού ρεπορτάζ που -τηλεκατευθυνόμενα- χρόνια τώρα με εμφανίζουν ως ξοφλημένο.

Όπως λέει & ο Κ. Τριπολίτης στο «Ανεμολογιο»: «Έβγαλε βρώμα η ιστορία ότι ξοφλήσαμε…» Αμ δε..

Σ.Σ: Δεν παραπονιέμαι.Απλώς υπάρχει & ένα όριο. Δεν μπορεί καθ όλη την σεζόν να καταγράφεις πρωτιές στα δυναμικά κοινά (εμπορικά) της τηλεθέασης & αντί για «Μπράβο» να διασπείρουν ψευδώς & ανωνύμως ότι κόβεσαι!

Ο «υβριδικός πόλεμος» στην TV μέσω του Διαδικτύου μαίνεται εδώ και καιρό, αλλά το σύστημα δεν τολμάει να καταπολεμήσει τα fake news στο Διαδίκτυο.

Προφανώς το βολεύουν αν δεν τα γεννάει το ίδιο…”