Το αγόρι που φαίνεται να είναι καλυμμένο από την κορυφή ως τα νύχια με σκόνη φέρεται να είναι ένα από τα 5 παιδιά που τραυματίστηκαν την Τετάρτη μετά από αεροπορική επιδρομή στο Χαλέπι.
Η φωτογραφία του νεαρού αγοριού που κάθεται σαστισμένο και ματωμένο στο πίσω μέρος ασθενοφόρου μετά από την επιβίωση του σε αεροπορική επίθεση υπερτονίζει την απόγνωση του εμφυλίου στη Συρία και την πάλη που γίνεται για τον έλεγχο της πόλης.

Το 5χρονο παιδί λέγεται Ομράν Ντακνίς.
Η εικόνα τον δείχνει τόσο αποπροσανατολισμένο που δύσκολα φαίνεται να αντιλαμβάνεται την μεγάλη ανοιχτή πληγή στο κούτελό του.

Η εικόνα είναι μέρος ενός βίντεο που τραβήχτηκε από το κέντρο τύπου του Χαλεπίου. Η αντικυβερνητική ακτιβιστική ομάδα ειδοποιήθηκε για να επιβεβαιώσει τις λεπτομέρειες για το πότε και πού τραβήχτηκε το βίντεο.
Η ομάδα ανέβασε το βίντεο στο Youtube αργά το βράδυ της Τετάρτης,


Το βίντεο με τις πολύ σκληρές εικόνες δείχνει το αγόρι να ανασύρεται από τα ερείπια ενός κατεστραμένου κτιρίου και να μεταφέρεται σε ασθενοφόρο.

Ο Ομράν δέχτηκε την περιποίηση της πληγής του στο κεφάλι στο νοσοκομείο και πήρε εξιτήριο αργότερο το ίδιο βράδυ. Η Telegraph αναφέρει ότι περίπου 12 άλλα παιδιά, όλα μικρότερα των 15 ετών, έχουν δεχτεί τις πρώτες βοήθειες στο ίδιο νοσοκομείο το βράδυ της Τετάρτης.