Πάνε 9 μήνες από το τροχαίο με την Πόρσε στην Ε.Ο Αθηνών-Λαμίας, αλλά οι επόμενες εβδομάδες φαίνεται πως θα φέρουν εξελίξεις καθώς η πλευρά της οικογένειας Πατμάνογλου κατέθεσε αγωγή και διεκδικεί αποζημίωση 1,5 εκατ. ευρώ.
Παράλληλα την περασμένη εβδομάδα έφυγε από την Τροχαία η δικογραφία και εστάλη στην Εισαγγελία Θηβών προκειμένου να διαπιστωθεί αν φέρουν ποινικές ευθύνες τρίτα πρόσωπα πέραν του 24χρονου οδηγού Γιώργου Βακάκη, που έχασε τη ζωή του μαζί µε τον συνοδηγό φίλο του Ανδρέα Γεωργακόπουλο.
Αν αποδειχθεί ότι δεν υπάρχει εμπλοκή άλλου ατόμου, η υπόθεση θα µπει στο αρχείο.
Αποφασισμένοι να ψάξουν την αλήθεια προκειμένου να αποδοθούν ευθύνες στους υπεύθυνους του τροχαίου µε την Πόρσε είναι τόσο οι γονείς του 24χρονου συνοδηγού Ανδρέα Γεωργακόπουλου όσο και ο Υπάτιος Πατμάνογλου που στο τροχαίο έχασε τη σύζυγό του και το παιδί τους.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «ΘΕΜΑ» στις αρχές Νοεμβρίου κατάθεσε στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών αγωγή µε την οποία στρέφεται εναντίον του ιδιοκτήτη του οχήματος, των κληρονόμων του θανόντος οδηγού και της ασφαλιστικής εταιρείας.
Η χρηματική αποζημίωση αφορά σε ψυχική οδύνη των συγγενών της Αποστολίας και του μικρού Παύλου, στις ζημιές που προκλήθηκαν στο αυτοκίνητο αλλά και στα προσωπικά αντικείμενα που υπήρχαν μέσα.
«Οι χρηματικές αξιώσεις είναι οι συνηθισμένες που εγείρονται σε αυτές τις περιπτώσεις και αγγίζουν το 1,5 εκατ. ευρώ» τονίζει στο «ΘΕΜΑ» άτομο από το οικογενειακό περιβάλλον.
Η αγωγή εκδικάζεται στις 20 Φεβρουαρίου, αλλά όπως γίνεται στα αστικά δικαστήρια, η δικάσιμος μπορεί να αλλάξει καθώς ενδέχεται να ζητηθεί αναβολή».
Πηγή:boxnews.gr