Ενημερωθείτε για τις τελευταίες εξελίξεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Αυτός είναι ο 61χρονος που συνελήφθη για παιδική πορνογραφία – Είναι συνταξιούχος αστυνομικός

Δόθηκαν στη δημοσιότητα, έπειτα από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λάρισας, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 61χρονου ημεδαπού που συνελήφθη την (08.12.2017) στη Λάρισα για τα αδικήματα της πορνογραφίας ανηλίκων, της παράβασης του νόμου περί όπλων και της κατοχής ναρκωτικών ουσιών, καθώς και η σε βάρος του ασκηθείσα κακουργηματική δίωξη.
Πρόκειται για τον:
α) ΤΣΙΑΜΠΑ Σπυρίδωνα του Αλεξάνδρου και της Βασιλικής, που γεννήθηκε την 24-04-1957 στα Φάρσαλα.
Σε βάρος του ασκήθηκε κακουργηματική δίωξη από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Λάρισας για τo αδίκημα της κατοχής υλικού παιδικής πορνογραφίας, υπό τη διακεκριμένη μορφή, ήτοι της κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια τέλεσης και της παραγωγής του υλικού με εκμετάλλευση της ανάγκης των ανηλίκων.
Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας τριών (3) μηνών, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό του παραπάνω αδικήματος.
Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λάρισας κατάσχεσαν πλήθος οπτικού υλικού μαζί με ναρκωτικά στο σπίτι ενός 60χρονου πρώην συναδέλφου τους που φέρεται να απαθανάτιζε εδώ και χρόνια τις ερωτικές επαφές του με ανήλικα κορίτσια, δυο εκ των οποίων αδελφές!
Η έρευνα σε βάρος του συνταξιούχου αστυνομικού ξεκίνησε όταν υπήρξε μια καταγγελία για δυο αδελφές ηλικίας 15 και 17 χρόνων, την κακή οικονομική κατάσταση των οποίων εκμεταλλεύτηκε, σύμφωνα με την δικογραφία για να παρασύρει την μικρότερη και να ικανοποιεί πάνω της τις αρρωστημένες ορέξεις τους, δίνοντάς της χαρτζιλίκι.
Σύμφωνα με την ίδια καταγγελία, θύμα του έπεσε και η μεγαλύτερη αδελφή της. Και στις δυο περιπτώσεις, φέρεται να φωτογράφιζε τις ερωτικές του συνευρέσεις με τις δυο ανήλικες. Ο 60χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, που άσκησε δίωξη σε βάρος του για παιδική πορνογραφία, κατοχή ναρκωτικών και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Total
0
Shares
Related Posts