Αν κάτσουμε να μετρήσουμε τις περιπτώσεις που μας απασχόλησε με το κορμί του ο Justin Bieber… δε θα μας πάρει πολύ ώρα, γιατί 3-4 μπορούμε να θυμηθούμε. Είναι όμως αρκετό το δείγμα για να δείξει κάτι. Πριν ένα χρόνο ήταν μια διαφήμιση για τα εσώρουχα Calvin Klein που είχε παραφουσκώσει την «περιοχή» του. Το καλοκαίρι του 2015 επίσης τον είχαμε δει να σκαρφαλώνει σε ένα μπαλκόνι, στο ξενοδοχείο που έμενε και να του κατεβαίνει το μαγιό. Μια άλλη φορά να είναι τσίτσιδος στο μπαλκόνι. Πόσο πιο επιδειξιομανής;
Η γρήγορη δόξα και τα άπειρα λεφτά που έχει, σε συνδυασμό με το ότι έχει πολλές σχέσεις μέσα στα τελευταία 3 χρόνια, του έχουν ανυψώσει προφανώς τον εγκέφαλο και θέλει να κάνει επίδειξη των προσόντων του. Είτε από κόμπλεξ είτε από ψώνιο.
Ο λόγος που τα γράφουμε όλα αυτά είναι γιατί μας έδωσε την αφορμή με το μαγιό που έβαλε στο Μαϊάμι, όπου γιόρτασε την 4η Ιουλίου κάνοντας paddleboarding. Ένα λευκό τύπου speedo – ακόμα προσπαθούμε να καταλάβουμε αν είναι μαγιό ή ένα κανονικό μποξεράκι, το οποίο έχει τόσο αραιή ύφανση, ώστε αν μπεις στο νερό, όταν βγεις θα χαιρετάς τους περαστικούς, όχι με το χέρι, αλλά με την εικόνα του μορίου σου.
1280_justin_bieber_FFN_MIAMIPIX_INF_VEM_Bieber_Justin_070316_52111753-700x547

justin-bieber-white-underwear-see-through-miami-02-700x923justin-bieber-white-underwear-see-through-miami-05-700x933
Πηγή: mad.tv