Ο τηλεοπτικός σταθμός «ΣΚΑΪ», μετά την επιτυχία που σημείωσε το «X-Factor»  θα εντάξει ακόμη ένα show στο πρόγραμμα του για τη νέα τηλεοπτική σεζόν.
Είναι ήδη γνωστό πως μετά από πρόταση του Γιώργου Θεοφάνους, μέσα από την συχνότητα του σταθμού θα προβληθεί το «Junior Music Stars». Φαίνεται πως οι ιθύνοντες του καναλιού ποντάρουν στο εν λόγω concept, καθώς «έκλεισαν» ονόματα έκπληξη για να συμμετέχουν.
Την παρουσίαση θα αναλάβει ο εμπνευστής του «JMS», Γιώργος Θεοφάνους, τον οποίο θα δούμε για πρώτη φορά σε τέτοιο ρόλο, ενώ στα backstage θα βρίσκεται η Αντωνία Καλλιμούκου. Όσο για την κριτική επιτροπή τα δημοσιεύματα ήταν πολλά. Ένα από τα ονόματα που ακουγόταν εξαρχής ήταν αυτό της Ευγενίας Μανωλίδου. Στην συνέχεια έγινε γνωστό πως στις διπλανές καρέκλες θα καθίσουν ο Μύρωνας Στρατής, οΝίκος Βουρλιώτης και η Ευρυδίκη.
Τελικά, η απάντηση ήρθε μέσω του Instagram της Ευρυδίκης, η οποία αποκάλυψε τους τρεις κριτές που θα βρίσκονται μαζί της στο show. Η Ευρυδίκη, η Ευγενία Μανωλίδου, ο Νίκος Βουρλιώτης και ο Γιάννης Βαρδής θα βοηθούν με τις μουσικές τους γνώσεις τα παιδιά να εξελίσσονται βδομάδα με τη βδομάδα!
Έτσι, δεν θα δούμε τον Μύρωνα Στρατή σε ρόλο κριτή, όπως είχε γραφτεί!
Δείτε το στιγμιότυπο που αναδημοσίευσε η τραγουδίστρια στα social media:


Πηγή: peoplegreece.com