Αντιδράσεις προκάλεσε στα κοινωνικά δίκτυα σχόλιο της πρώην βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Αφροδίτης Σταμπουλή η οποία χαρακτήρισε τους δεξιούς πολίτες οι οποίοι είναι φτωχοί ηλίθιους. 

Η κυρία Σταμπουλή η οποία εκλεγόταν βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ στον νομό Σερρών από το 2012 έως το 2019, σε διαφωνία που είχε με τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Σερρών, Άγγελο Βάκαλο στο Facebook, προχώρησε σε απαράδεκτους χαρακτηρισμούς για εναντίον πολιτών με μόνο επιχείρημα την πολιτική τους ιδεολογία.

Συγκεκριμένα έγραψε: “α) Στριμωχτήκαμε τόσο που επιστρατεύουμε και μακεδονομάχες του γλυκού νερού τώρα; β) Δεν ξέρεις ότι αριστερός-ή πλούσιος-α είναι άνθρωπος με κοινωνική ευαισθησία (και μερικές φορές φιλοσοφικό στοχασμό), ενώ δεξιός-ά φτωχός-ή είναι ηλίθιος-α (και μερικές φορές με προσδοκίες κοινωνικής αναρρίχησης δια του γλειψίματος); γ) Το ευκολότερο πράγμα του κόσμου το τέλους του διαλόγου μας: Δεν απαντάς!”. Το σχόλιο της πρώην βουλευτού έκανε printscreen και δημοσίευσε στο Facebook o κ. Βάκαλος.

Ας θαυμάσουμε την άποψη της κας Σταμπουλή, πρώην "βουλεύτριας" ΣΥΡΙΖΑ Σερρών για τους αριστερούς πλούσιους και τους δεξιούς φτωχούς!

Δημοσιεύτηκε από Άγγελος Βάκαλος στις Πέμπτη, 17 Δεκεμβρίου 2020

Υπενθυμίζεται πάντως ότι και το 2014 η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είχε προκαλέσει αντιδράσεις λόγω της τοποθέτησή της από το βήμα της Βουλής σχετικά με την Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς. Τότε η κυρία Σταμπουλή είχε υπερασπιστεί την παρουσία των γονιών των προφυλακισμένων για τους “Πυρήνες της Φωτιάς”, αναρωτώμενη αν είναι πολίτες δεύτερης κατηγορίας και ρωτώντας γιατί δεν έχουν δικαίωμα να έρχονται στο ναό της δημοκρατίας την ώρα μάλιστα, που όπως είπε, βρίσκονται στη Βουλή “εισαγγελείς της χούντας, συνεργάτες της Λεπέν και μαχαιροβγάλτες”.

Οι πληροφορίες τότε μάλιστα έλεγαν πως η πρόσκληση για να παρευρεθούν είχε δοθεί από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

Πηγή: omadaalithias.gr