Θεωρεί την Εξεταστική για την Υγεία ότι κατέληξε ως “το μεγαλύτερο Βατερλό προσωπικά του κυρίου Τσίπρα” σημειώνοντας “το μεγάλο σκάνδαλο είναι οι υποτιθέμενες 22 παράνομες προσλήψεις με το ΚΕΕΛΠΝΟ; Όπως αποδείχθηκε και με το “Ερρίκος Ντυνάν” δεν τολμούν να κάνουν προκαταρκτική επιτροπή. Κοινώς, άνθρακες ο θησαυρός. Σπίλωσαν αλλά τους γύρισε μπούμεραγκ”.
Αναφέρει ότι “δεν βρέθηκε καμία απολύτως κρύπτη, από τις φωτογραφίες αποδεικνύεται ότι μιλάμε για μια δηλωμένη αποθήκη αρχείων του ΚΕΕΛΠΝΟ” και προσθέτει ότι η επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης, κ. Παπασπύρου “δεν μπορεί να γνωρίζει τι έχουν αυτά τα έγγραφα. Εάν τα έχει δει, πρέπει να μπει φυλακή. Διότι την έρευνα την κάνει το Ανεξάρτητο Κλιμάκιο Ελέγχου και η μόνη αρμοδιότητα της επιθεωρήτριας είναι να διαβιβάσει το πόρισμα στον εισαγγελέα”.
Χαρακτηρίζει την κ. Παπασπύρου “κομματικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ και του κυρίου Τζανακόπουλου” προσθέτοντας “όταν έλθει η ώρα θα ελεγχθεί για όσα έχει κάνει”.
Ο κ. Γεωργιάδης θεωρεί ότι έχει στοχοποιηθεί “προφανώς από τον κ. Τσίπρα, όχι γιατί είμαι αντιπρόεδρος της ΝΔ, αλλά γιατί του ασκώ πολύ σκληρή κριτική και δεν του χαρίζομαι”.
Ως προς τις σχέσεις Κράτους-Εκκλησίας σημειώνει ότι ο πυρήνας συμφωνίας για την αξιοποίηση της εκκλησιαστικής περιουσίας “δεν είναι τίποτε άλλο παρά η εφαρμογή του νόμου του Αντώνη Σαμαρά”, θεωρεί ότι η “απόλυση κληρικών από το Δημόσιο” είναι “η μεγαλύτερη μεταβολή εργασιακων σχέσεων στην ιστορία του ελληνικού κράτους με βίαιο τρόπο” και προσθέτει ότι “ο σκοπός του κυρίου Τσίπρα φυσικά δεν ήταν ο διαχωρισμός μεταξύ Κράτους και Εκκλησίας που τόσα χρόνια διαφήμιζε η Αριστερά, αλλά να κάνει 10.000 ρουσφέτια στο Δημόσιο”.
Ερωτηθείς αν η ΝΔ θα υπερψηφίσει τις “παροχές της κυβέρνησης” απάντησε “εμείς ψηφίζουμε “ναι” στις δικές μας προτάσεις, όχι στις παροχές της κυβέρνησης”, καθώς, όπως είπε, τόσο τα αναδρομικά στα στελέχη των ΕΔ και των ΣΑ, όσο και η ενδεχόμενη μείωση ασφαλιστικών εισφορών και φόρων, αποτελούν προτάσεις της ΝΔ.
Θεωρεί ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα προσπαθήσει να εξαντλήσει τα όρια της κυβερνητικής θητείας διότι “απολαμβάνει το ότι είναι πρωθυπουργός και ξέρει ότι δεν θα είναι ξανά ποτέ στη ζωή του”.
Τέλος, ως προς την κριτική που ασκεί στον Νίκο Φίλη, ο κ. Γεωργιάδης αναφέρει μεταξύ άλλων “τι εννοεί ακριβώς ο κ. Φίλης; Ότι η αστυνομία είναι απαράδεκτο να εκτελεί ανθρώπους, έστω κι αν οπλοφορούν στην Ελλάδα, αλλά είναι πολύ λογικό να το κάνει αν είναι στην Αλβανία; Ή ότι πρέπει να μας πει η Αλβανία πως πέθανε ο Κατσίφας;”
Πηγή: iefimerida.gr