0 Shares

Μάθαμε επιτέλους ποια είναι η χρήση της ένδειξης της δεξαμενής και γιατί υπάρχει αυτό το βαθούλωμα στον πάτο των μπουκαλιών. Και είμαστε έτοιμοι να τις μοιραστούμε μαζί σας.
Σε τι χρησιμεύει το βελάκι δίπλα στην ένδειξη βενζίνης;
1
Το βελάκι δίπλα από την ένδειξη βενζίνης, δείχνει σε ποια πλευρά του αυτοκινήτου βρίσκεται το ντεπόζιτο, με αυτόν τον τρόπο δεν χρειάζεται να βγείτε από το αυτοκίνητο για να δείτε που βρίσκεται. Είναι ιδιαίτερα χρήσιμο σε περίπτωση που αγοράσατε καινούργιο αυτοκίνητο ή δανειστήκατε του φίλου σας. Αυτή η ένδειξη δεν υπάρχει σε όλα τα αυτοκίνητα.
Σε τι χρησιμεύουν τα πριτσίνια στα τζιν
2
Τα τζιν αρχικά χρησιμοποιήθηκαν ως εργατικά ρούχα για τους ανθρακωρύχους και μεταλλωρύχους. Σύντομα όμως ανακαλύφθηκε ένα σοβαρό πρόβλημα με τα τζιν: οι τσέπες των τζιν δεν μπορούσαν να αντέξουν το βάρος των εργαλείων και σκίζονταν. Τα πριτσίνια δημιουργήθηκαν μόνο και μόνο για να κάνουν τις τσέπες των τζιν πιο ανθεκτικές.
Σε τι χρησιμεύει αυτό το μέρος του συρραπτικού;
3
Το συρραπτικό στην «κανονική» του θέση συρράπτει τα έγγραφα με τους συνδετήρες λυγισμένους προς τα μέσα. Αν περιστρέψετε την ασημί πλατφόρμα κατά 180 μοίρες, οι συνδετήρες όταν συρράπτονται θα είναι λυγισμένοι προς τα έξω. Αυτό προορίζεται για την προσωρινή συρραφή των εγγράφων και οι συνδετήρες θα βγαίνουν πολύ πιο εύκολα.
Σε τι χρησιμεύουν τα δοντάκια και η τρύπα στην άκρη της μετροταινίας;
4
5
Η τρύπα υπάρχει ώστε να μπορέσετε να στηρίξετε την άκρη της μετροταινίας πάνω σε μια βίδα για να μετρήσετε κάποια συγκεκριμένη απόσταση.
6
Και τα δοντάκια υπάρχουν ώστε να μπορέσετε να σημαδέψετε την περιοχή, σε περίπτωση που δεν έχετε μαρκαδόρο ή μολύβι.
Σε τι χρησιμεύει η μικρή τρύπα στο κάτω μέρος των λουκέτων;
7
Κατά κανόνα, τα λουκέτα χρησιμοποιούνται στο δρόμο, και μέσα από αυτή την τρύπα βγαίνει το νερό που εισέρχεται στον μηχανισμό με την βροχή, χωρίς αυτήν την τρύπα ο μηχανισμός θα χαλούσε πολύ πιο γρήγορα. Επίσης, είναι πολύ βολική για την λίπανση του μηχανισμού.
Ανακαλύψτε εύκολα αν μπήκε νερό στο τηλέφωνό σας

8
Σε πολλές μπαταρίες υπάρχει ένας ειδικός δείκτης υγρασίας — ένα μικρό τετράγωνο, το οποίο αλλάζει χρώμα από ανοιχτό σε κόκκινο όταν έρχεται σε επαφή με υγρασία.
9
Σε όλα τα iPhone μετά το iPhone 5 αυτός ο δείκτης βρίσκεται στην υποδοχή της κάρτας SIM. Για να δείτε καλύτερα τον δείκτη μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν μεγεθυντικό φακό και να φωτίσετε την υποδοχή.
Γιατί τα πλήκτρα F και J του πληκτρολογίου έχουν «εξογκώματα»;
10
Αυτά τα εξογκώματα λοιπόν βοηθούν τον χρήστη του υπολογιστή να τοποθετήσει τα δάκτυλά του σωστά πάνω στο πληκτρολόγιο, χωρίς να το κοιτάξει.
Πως να κόβετε σωστά τα αυτοκόλλητα χαρτάκια
11
12
13
Αν κόβετε τα αυτοκόλλητα χαρτάκια από κάτω μετά από λίγο καιρό τα χαρτάκια θα ξεκολλήσουν, μπορείτε εύκολα να το αποφύγετε κόβοντας τα αυτοκόλλητα χαρτάκια κατά μήκος της κόλλας.
Που χρησιμεύει η μικρή τρύπα δίπλα στην κάμερα του iPhone;
14
Αυτή η μικρή τρύπα δίπλα στην κάμερα του iPhone στην πραγματικότητα είναι ένα δεύτερο μικρόφωνο. Η ύπαρξη του μικροφώνου επιτρέπει την αναγνώριση ήχων, που προέρχονται από διαφορετικές κατευθύνσεις και βοηθά στην εξάλειψη των περιττών θορύβων όταν μιλάμε στο τηλέφωνο.
Που χρησιμεύει το βαθούλωμα στο κάτω μέρος των μπουκαλιών;
15
Υπάρχουν μερικοί λόγοι για την ύπαρξή του:
Στο παρελθόν ήταν πολύ δύσκολη η δημιουργία μπουκαλιού με επίπεδο πυθμένα και κατά την δημιουργία των μπουκαλιών «τραβούσαν» τον πυθμένα προς τα μέσα και ως αποτέλεσμα έχει μείνει ως ένα είδος παράδοσης.
Στην ουσία υπάρχει για να αντισταθμίζει την πίεση που δέχεται το περιεχόμενό του κατά τη διάρκεια της ζύμωσης.
Αυτό είναι πολύ πιο βαθύ στον πάτο στα μπουκάλια της σαμπάνιας, γιατί δέχονται πολύ περισσότερη πίεση.
Πηγή: tilestwra.com